Bitcoin miner hosting

 

Bitcoin

Bitcoins zijn een ware hype. Steeds meer mensen zijn begonnen bitcoins, litecoins etc te minen. Bitcoin miners verbruiken echter een hoop energie. Mocht uw thuisaansluiting hiervoor al geschikt zijn, dan nog zijn de kosten waarschijnlijk aanzienlijk. Daarnaast produceren deze machines een hoop herrie en warmte. Het kan dus voordelig zijn om uw miner in een datacenter te plaatsen. U profiteert dan van een aantrekkelijker energietarief. Daarnaast heeft u geen overlast van herrie of warmte van deze machine.

Neem contact op via onderstaand formulier voor een prijsopgaaf. Elke miner is verschillend, en afhankelijk van het aantal en het energie verbruik kunnen we u een passende aanbieding doen. Klanten die meerdere miners tegelijk willen plaatsen krijgen voorrang.

Een indicatie van de kosten van veel voorkomende miners zijn:

Antminer S7/S9 +/-1350watt €155/maand
Antminer L3+ +/-800watt €95/maand
 Antminer D3 +/-1200watt €140/maand

Bij grote aantallen kan er altijd overleg plaatsvinden betreffende deze prijzen. Neem hiervoor contact op.

Op dit moment kunnen wij uitsluitend nog ASIC miners plaatsen. GPU miners plaatsen wij niet meer, aangezien die qua koeling bijzonder inefficiënt zijn. Dit is anders indien de GPU’s in een 19″ rack behuizing zitten, en dus in een serverrack gehangen kunnen worden. Frame’s plaatsen we helaas niet meer.

Prijzen zijn exclusief BTW indien gefactureerd aan een bedrijf/onderneming, en inclusief BTW indien gefactureerd aan een privé persoon. Betaling in (bit)coins is mogelijk in overleg.

Vanwege het variabele karakter en winstgevendheid van de Bitcoin/Altcoin werken wij voor dit product met een maandcontract die maandelijks opzegbaar is. Geen langlopende verplichtingen dus.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het hosten van een bitcoin miner? Vul dan onderstaande gegevens in:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (optioneel):

Type miner en aantal (verplicht):

Eventueel tweede type miner:

Bij GPU miner(s), het opgenomen vermogen totaal:
Watt

Gewenste plaatsingsdatum:

Uw bericht/vragen (optioneel)
Omschrijf hier uw behoefte, welke miner betreft het, wat is het stroomverbruik en welk aantal gaat het om: