Colocatie

Voor het plaatsen van 1 of enkele servers kunt u uiteraard terecht bij ColoCenter. De server wordt aangesloten op een 1Gbit connectie naar het core netwerk van ColoCenter. Hierdoor is uw server perfect bereikbaar voor uw klanten, werknemers etc. Afhankelijk van uw behoefte zijn meerdere IP adressen beschikbaar. Deze dienen uiteraard wel volgens de regels van RIPE verantwoord te worden. Uw server hangt in een kwart, half of heel rack welke door ColoCenter wordt beheerd. Toegang tot het rack kan uitsluitend met medewerkers van ColoCenter, zodat uw server niet toegankelijk is voor onbevoegden.

Voor een maatwerk offerte ontvangen wij graag van u de gegevens van de server, zoals stroomverbruik en de benodigde datahoeveelheid en IP adressen. We kunnen u dan een passende offerte doen toekomen.

selectie (8)

Offerte 

Wilt u een offerte ontvangen voor de colocatie van een server? Vul dan onderstaande gegevens in:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (optioneel):

Uw verkeersbehoefte (verplicht):

Indien anders, dit mag in gigabytes of in megabits:

Uw bericht (optioneel):

Voor de kleinere behoeften hebben wij speciaal een aantal kwart rack configuraties. Een perfecte oplossing voor u als u slechts een beperkte ruimte behoefte heeft. Bijvoorbeeld als u maar één of een paar servers wilt plaatsen.

U heeft 10 eenheden (10u) tot uw beschikking. Verder zijn de afmetingen hetzelfde als bij een full rack, namelijk 600x1000mm. Alle racks zijn voorzien van deuren die zijn afgesloten met cijfersloten, waardoor ongeautoriseerde toegang door derden tot uw racks niet mogelijk is. Door middel van een toegangspas heeft u te allen tijde toegang tot het datacenter en uw rack(s). Uw kast is standaard tot 4 ampere afgezekerd. Indien u meer wenst te gebruiken is dat natuurlijk mogelijk. Ook zijn verschillende A en B feeds mogelijk. Daarnaast heeft ook dit rack één gbit RJ-45 uplink naar onze core switches. Meer uplinks of een glasvezel uplink zijn uiteraard weer optioneel te bestellen. Binnen de kast dient u uw eigen switching te verzorgen. Eventueel kunnen wij u adviseren in de apparatuur, of deze zelfs voor uw verzorgen.

Er zijn verschillende pakketten internet connectiviteit voor de kasten beschikbaar. Er is keus voor de klein en de groot verbruiker. U kunt zelf kiezen of u een pakket wilt op basis van een vaste hoeveelheid gigabytes danwel een pakket op basis van Mbit's. De laatste is vooral bij de grotere behoeftes interessant.   selectie (8)

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een kwart rack? Vul dan onderstaande gegevens in.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (optioneel):

Uw verkeersbehoefte (verplicht):

Indien anders, dit mag in gigabytes of in megabits:

Uw bericht (optioneel):

 
U bent op zoek naar een schaalbare oplossing voor uw servers maar is een volledig rack nog te groot, dan is een half rack een perfecte oplossing voor u.

U heeft 20U oftewel 20 eenheden tot uw beschikking. Verder zijn de afmetingen hetzelfde als bij een full rack, namelijk 600x1000mm.

Alle racks zijn voorzien van deuren die zijn afgesloten met cijfersloten, waardoor ongeautoriseerde toegang door derden tot uw racks niet mogelijk is. Door middel van een toegangspas heeft u te allen tijde toegang tot het datacenter en uw rack(s). Uw kast is standaard tot 8 ampere afgezekerd. Indien u meer wenst te gebruiken is dat natuurlijk mogelijk. Ook zijn verschillende A en B feeds mogelijk. Daarnaast heeft ook dit rack één gbit RJ-45 uplink naar onze core switches. Meer uplinks of een glasvezel uplink zijn uiteraard weer optioneel te bestellen. Binnen de kast dient u uw eigen switching te verzorgen. Eventueel kunnen wij u adviseren in de apparatuur, of deze zelfs voor uw verzorgen.

Er zijn verschillende pakketten internet connectiviteit voor de kasten beschikbaar. Er is keus voor de klein en de groot verbruiker. U kunt zelf kiezen of u een pakket wilt op basis van een vaste hoeveelheid gigabytes danwel een pakket op basis van Mbit's. De laatste is vooral bij de grotere behoeftes interessant.

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een half rack? Vul dan onderstaande gegevens in:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (optioneel):

Uw verkeersbehoefte (verplicht):

Indien anders, dit mag in gigabytes of in megabits:

Uw bericht (optioneel):

Indien u één of meerdere volledige racks wenst ben u hier op de juiste plek. De afmetingen van de racks zijn 600x1000mm. Indien u specifieke wensen heeft voor grotere maten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het rack bestaat uit 46 eenheden, oftewel 46U. Meerdere racks naast elkaar is een optie. Alle racks zijn voorzien van deuren die zijn afgesloten met cijfersloten, waardoor ongeautoriseerde toegang door derden tot uw racks niet mogelijk is.

Door middel van een toegangspas heeft u te allen tijde toegang tot het datacenter en uw rack(s). Elk rack krijgt standaard een gbit RJ-45(koper) uplink naar onze core switches. Meerdere uplinks of een glasvezel uplink is altijd mogelijk als optie, maar in de meeste gevallen niet nodig. Binnen de kast dient u uw eigen switching te verzorgen. Eventueel kunnen wij u adviseren in de apparatuur, of deze zelfs voor uw verzorgen.

Alle racks worden standaard met 16 ampere afgezekerd.  Als u moderne server gebruikt zal dit genoeg zijn voor een groot aantal servers. Servers worden ook steeds energie zuiniger waardoor de stroombehoefte zelfs zal afnemen. Mocht u toch meer nodig hebben is dat geen probleem en zullen wij de benodigde capactiteit naar uw rack brengen.

 

Er is keus voor de klein en de groot verbruiker. U kunt zelf kiezen of u een pakket wilt op basis van een vaste hoeveelheid gigabytes danwel een pakket op basis van Mbit's. De laatste is vooral bij de grotere behoeftes interessant.

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor een heel rack? Vul dan onderstaande gegevens in.
Bij meerdere racks kunt u additionele specificaties aangeven in het bericht veld.

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (optioneel):

Uw verkeersbehoefte (verplicht):

Indien anders, dit mag in gigabytes of in megabits:

Uw bericht (optioneel):