Glasnet Zoetermeer

Glasvezel is de infrastructuur van de toekomst. Supersnel, zeer betrouwbaar en in staat mee te groeien met toekomstige bandbreedtebehoefte.

In Zoetermeer wordt momenteel gewerkt aan een dekkend netwerk voor de bedrijventerreinen. Uiteraard is ColoCenter als Zoetermeers datacenter nauw betrokken bij dit project. Wilt u ook profiteren van dit snelle netwerk, teken dan nu al in en profiteer van lage aansluitkosten en aantrekkelijke aanbiedingen in de aanloopperiode.

Glasvezel ring

De infrastructuur wordt aangelegd door de Stichting Glasnet Zoetermeer en is daarmee eigendom van alle deelnemers. De kosten worden hierdoor enorm gedrukt. Vandaar dat een collectief initiatief voor de deelnemers vele malen interessanter is dan een glasvezel verbinding af te nemen bij de grotere commerciële partijen.

Het betreft hier dus de hardware matige laag waarover nog geen diensten(als internet) plaatsvinden.

 

 

Vervolgens dienen er nog diensten op deze hardware laag afgenomen te worden. Hier kan ColoCenter u helpen.

Wij kunnen u diensten leveren in de vorm van internet pakketten etc. Maar ook kan er een directe verbinding worden opgezet van uw locatie naar een van de racks in ons datacenter. Dit heeft voordelen voor u dat uw apparatuur op een veilige plek staat, die altijd beschikbaar is, voor bijvoorbeeld thuiswerkers. Over deze verbinding kunt u op uw kantoor weer genieten van het snelste internet denkbaar.

 

Wilt u slechts internet en bijvoorbeeld voip etc afnemen dan zijn de volgende pakketten voor u interessant.

De glasnet verbindingen worden op dit moment uitgerold. In ons dekkingsgebied met de straalverbindingsdiensten kunnen we eventueel een backup mogelijkheid via straaltechniek als combinatie aanbieden.

 

Snelheid verbinding Prijs per maand Glasnet Prijs per maand ColoCenter
10/10Mbps €125,- €20,-
25/25Mbps €125,- €25,-
50/50Mbps €125,- €30,-
100/100Mbps €195,- €50,-
250/250Mbps €399,- €100,-
500/500Mbps €499,- op aanvraag
1/1Gbps €649,- op aanvraag
10/10Gbps op aanvraag op aanvraag

 

Bovengenoemde pakketten zijn met 1 vast IP adres. Extra IP adressen kosten €5/maand. Een eigen /29 subnet is mogelijk voor €25/maand

VOIP is standaard niet inbegrepen. Vanaf €10/maand heeft u al een instap voip abonnement met 1 nummer en meerdere lijnen om mee te bellen(excl belminuten).

 

 

Mocht u gebruik willen maken van de faciliteiten van het datacenter, neem dan contact met ons op. We geven graag een rondleiding zodat u weet waar uw apparatuur wordt geplaatst. Daarnaast kunnen we dan uitgebreid de mogelijkheden voor u doornemen. Er is namelijk heel veel mogelijk op dit vlak.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een glasnet verbinding op uw locatie? Vul dan onderstaande gegevens in:

Uw naam (verplicht):

Uw email (verplicht):

Uw telefoonnummer (optioneel):

Aansluitadres gegevens:
Adres: (verplicht)

Postcode: (optioneel)

Plaats: (verplicht)

Gewenste aansluiting (verplicht):

Uw bericht/vragen (optioneel):