Netwerk

Het netwerk is de levenslijn van uw servers. Dit verzorgt de verbinding met de buitenwereld. De verbindingen die standaard bij uw rack geleverd worden zijn volledig redundant uitgevoerd. Via het Eurofiber glasvezel netwerk worden drie redundante verbindingen met internet gecreëerd. Bij problemen met één van drie twee lijnen wordt er razend snel geschakeld zodat de werkende lijn de capaciteit volledig overneemt. Als klant ervaart u dus geen downtime.

Ons netwerk is daarbij verbonden met de volgende netwerk partijen:

AMS-IX peering 10Gbit
NL-IX peering 10Gbit
NL-IX NL-routing 10Gbit
Cogent transit 10Gbit
Atrato transit 2Gbit
Netrouting transit 4Gbit

 

Logo Brocadejuniper

Daarnaast is de core van het netwerk volledig opgebouwd uit betrouwbare Brocade en Juniper apparatuur. Deze merken hebben zich al jarenlang bewezen, maar zelfs hierbij is voor een redundante oplossing gekozen. Mocht er een hardware fout optreden dan is er altijd capaciteit beschikbaar op dit over te nemen. Deze redundantie kan tot in uw rack worden doorgevoerd.

Eigen netwerk & BGP

Wilt u liever een eigen netwerk oplossing kiezen, dan zijn hiervoor verschillende oplossingen. Zo kunt u uw eigen BGP routers installeren die dan via ons netwerk of dat van derden uw ontsluiting verzorgen. Inhouse kunnen wij u verbindingen aanbieden met Eurofiber, Atrato IP, Unet, AMS-IX en de NL-IX. Daarnaast zijn er vele andere mogelijkheden. Zo kan er eenvoudig een patch verzorgd worden naar Cogent, Interoute, euNetworks en nog vele anderen. Zoekt u naar een specifieke oplossing, neem contact met ons op!

Wilt u toch niet een eigen router beheren, maar heeft u wel een eigen IP space en/of AS nummer, dan is dit ook geen probleem. We kunnen een en ander zo configureren dat uw netwerk via top kwaliteit carriers bereikbaar is zonder dat u hoeft te investeren in dure routers.

Netwerk test

Natuurlijk kunt u ons netwerk testen. Een speedtest is beschikbaar op onze servers.

Klik hier voor de speedtest bestanden