Partners

ColoCenter heeft verschillende partners die hebben geholpen bij de realisatie, maar ook die nu helpen met het verbreden van de product portfolio van ColoCenter.

Koeling:

Wat betreft de koeltechniek is voor een nieuw concept gekozen. Op een andere pagina op de site is hier meer over te lezen. Dit koelconcept is gerealiseerd door:

datacenterkoeling

Datacenterkoeling.nl

Elektra:

Installatie:

Smits elektrotechniek

Smits electro techniek

Verdelers:

Van der Sijs Techniek en automatisering

UPS'en

Emerson_Network_Power

Emerson Network Power

Generator:

Van der Drift

Techniek:

Hardware:

techaccess

TechAccess

Bekabeling:

NetwerkWinkel

Daarnaast verbindt ColoCenter zich graag aan partners die het producten portfolio van ColoCenter kunnen versterken.

Carriers

Eurofiber

eurofiber

Naast de belangrijkste glasvezel leverancier heeft Eurofiber tevens een POP gebouwd in ons datacenter. Dit betekend dat alle ethernet diensten tegen zeer gunstige tarieven beschikbaar zijn in ons datacenter. Denk bijvoorbeeld aan een 1Gbit ethernet verbinding tussen uw kantoor en uw rack in ons datacenter.

Atrato IP

atratoLogo

Atrato IP networks is een belangrijke leverancier van IP transit en aanverwante oplossingen. Atrato heeft een POP in ons datacenter, waardoor het hele dienstenpakket beschikbaar is. Ook een aansluiting op de AMS-IX is hierdoor een mogelijkheid via het partner programma van Atrato.

ams-ix

AMS-IX is een van de grootste internet exchanges op de wereld. Het is het belangrijkste internet knooppunt in nederland. Voor een aansluiting op deze exchange hoeft u niet meer naar Amsterdam toe. Via onze partner Atrato is deze verbinding ook in Zoetermeer te realiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Unet

Unet

Unet is onderdeel van Eurofiber en is sterk in het bieden van allerlei connectiviteit oplossingen. Denk aan point-to-point oplossingen, maar ook Pin over IP, telefonie en VPN constructies. Interesse in een van deze producten, neem dan contact op met ColoCenter of Unet voor de mogelijkheden

NL-IX

nlix

Cogent

cogent

Cogent is een wereldwijde speler op het gebied van connectiviteit. Indien u oplossingen zoekt die Cogent verbindingen vereisen dan bent u bij ColoCenter aan het juiste adres.

Interoute

interoute

Ook interoute behoort tot de mogelijkheden betreffende uw connectiviteit. Hoewel niet direct op locatie in Zoetermeer kan wel een verbinding met deze partij verwezenlijkt worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ripe

ISPConnect

MVO Nederland