Stroomstoring Lansinghage – 23-01-2016

Vanavond is het bedrijventerrein Lansinghage, waar ColoCenter gevestigd is, getroffen door een stroomstoring. Door nog onbekende redenen viel om 18.24 de spanning weg. De UPS en generator combinatie hebben de stroomdip echter goed opgevangen. De UPS heeft de eerste korte periode overbrugt, en na 30-40 seconden was de generator al bedrijfsklaar en heeft de energievoorziening tot het einde van de storing overgenomen.

Alle op de A-feed aangesloten apparatuur heeft geen onderbreking ervaren. Alle apparatuur op de (optionele) B-feed heeft een onderbreking van circa 30 seconden ervaren. U zult dit in uw logs kunnen terugzien.

 

Om 19.26u kwam de spanning terug. De generator blijft dan uit voorzorg nog 5 minuten draaien om voor de energievoorziening te zorgen. Dit in het geval de spanning opnieuw wegvalt. Na deze 5 minuten zijn we zonder problemen terug geschakeld naar netspanning.

 

Personeel die tijdens de onderbreking snel ter plekke was, heeft nog verschillende zaken nagelopen en alles in orde bevonden.

Reacties zijn uitgeschakeld.